Αν και ο Lewis Hamilton το 2012 άφησε την McLaren για να συνεχίσει την καριέρα του στη Mercedes, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει πως η πόρτα της επιστροφής είναι κλειστή για τον ίδιο.

Τουλάχιστον, αν συνυπολογιστούν τα όσα είπε ο Ron Dennis, τότε τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται για το μέλλον του Βρετανού πιλότου.

Σε δηλώσεις του στο sky sports, άφησε τις... μπηχτές του για τον Hamilton, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί και πάλι μαζί του.

«Τα χρήματα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να φύγει από την ομάδα μας. Δεν ήταν όμως ο καθοριστικός παράγοντας. Ήθελε να γυρίσει σελίδα και παρότι υπήρχαν δεσμεύσεις και για τις δύο πλευρές, ήξερα πως είχε έρθει η ώρα να τον αφήσουμε να φύγει», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Dennis και συνέχισε, λέγοντας:

« Ίσως όταν επιστρέψουμε στα επίπεδα ανταγωνιστικότητας του παρελθόντος, πράγμα που σας διαβεβαιώνω πως θα συμβεί αργά ή γρήγορα, μπορεί να είναι ανάμεσα στους οδηγούς που θα θέλουν να οδηγήσουν για εμάς. Θα είναι μάλιστα ακόμα καλύτερος, έχοντας “βιώσει” και την εμπειρία μίας άλλης ομάδας».