Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ 

H Kosmocar A.E., Γενικός Εισαγωγέας στην Ελλάδα των Volkswagen, Audi, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, Bentley, Bugatti και Ducati δίνει πλέον την δυνατότητα αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με προνόμια ίδια με αυτά ενός καινούριου.
 
To πανευρωπαϊκό πρόγραμμα Das WeltAuto έχει σαν βασικές αρχές: Το σεβασμό στις απαιτήσεις των πελατών, το επαγγελματισμό στα πρότυπα της Vοlkswagen, τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας υπηρεσιών αλλά με ευελιξία και ταχύτητα, τα Ευρωπαϊκά standards πώλησης μεταχειρισμένων και τέλος τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης πελατών. 

Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή να ανταλλάξετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας με ένα νέο. 

Οι υπεύθυνοι μηχανικοί της εταιρίας διασφαλίζουν πλήρη διαφάνεια ως αφορά την κατάσταση του αυτοκινήτου, την τιμή και κάθε λεπτομέρεια όλων των υπηρεσιών που προσφέρουν. Επιπλέον, εάν απλά θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, θα σας κάνουν μια προσφορά για την αγορά του απολύτως τοις μετρητοίς. 

Όλα τα αυτοκίνητα του Das WeltAuto έχουν επιλεγεί προσεκτικά με ξεκάθαρα κριτήρια ηλικίας και διανυθέντων χιλιόμετρων ώστε να μην έχουν διανύσει περισσότερα από 120.000χλμ και να είναι ηλικίας μέχρι 7 ετών. 

Για να γίνει η επιλογή σας ποιο εύκολη τα χωρίζουν σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει: 

  • Αυτοκίνητα ηλικίας έως 2 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 30.000χλμ
  • Αυτοκίνητα ηλικίας πάνω από 2 και έως 5 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 70.000χλμ 
  • Αυτοκίνητα ηλικίας πάνω από 5 και έως 7 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 120.000χλμ

 
Κάθε Das WeltAuto αυτοκίνητο υφίσταται τον αυστηρό έλεγχο 110 σημείων. Μόνο αυτά που περνούν με επιτυχία πιστοποιούνται και λαμβάνουν εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγύηση κινητικότητας. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ότι το νέο μεταχειρισμένο Das WeltAuto αυτοκίνητό είναι μια σίγουρη αγορά, ίδια με αυτή της αγοράς ενός καινούριου.
 
Όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του προγράμματος απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια:

Εγγύηση καλής λειτουργίας, Εγγύηση κινητικότητας, Εγγύηση ικανοποίησης, Τεχνικό έλεγχο 110 σημείων, Δυνατότητα χρηματοδότησης, Δυνατότητα ασφάλισης, Δυνατότητα ανταλλαγής, Δοκιμαστική οδήγηση.