Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ

Μετά το 1ο Φιλικό Trail Ride για το 2014, βάζουμε πλώρη για το 2ο, στις 16 Μαρτίου.

Θέλουμε να αναβιώσουμε το θεσμό, να μαζέψουμε την μεγάλη και όμορφη παρέα μας στο βουνό και να την διευρύνουμε ακόμη περισσότερο!
«Καθαρόαιμα» enduro, μοτοσυκλέτες on-off, μεγάλα δικύλινδρα, Quads και… γουρούνες, Buggies, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα, σε ένα πολύχρωμο τρενάκι στα περίχωρα της Αττικής!

Τα μέρη μας είναι απίστευτα και πολλά δεν τα έχουμε γνωρίσει ακόμη!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 16 Μαρτίου λοιπόν, με κέντρο και έδρα πάλι το Κρυονέρι και το γνωστό μας Limit Up!

Οι διαδρομές θα είναι διαφορετικές αυτή τη φορά, καλύπτοντας ένα διαφορετικό κομμάτι της Αττικής, με πιο μαλακά χώματα, μια νοητή συνέχεια της προηγούμενης διαδρομής! Στόχος μας, μέχρι το τέλος της χρονιάς, να έχουμε ολοκληρώσει 1000 διαφορετικά χιλιόμετρα στο νομό Αττικής!

Απαλλαγμένοι από το άγχος της διάκρισης, εκδράμουμε με Road Book για να λασπωθούμε, να διασκεδάσουμε, να βρεθούμε με τους φίλους μας, να γνωρίσουμε τα μέρη μας! Εναλλακτικά σε όσους επιθυμούν διαφορετικό τρόπο πλοήγησης, μπορεί να δοθεί και ίχνος για GPS. Σας υποσχόμαστε μια απίθανη - χωματερή Κυριακάτικη βόλτα, για κάθε οδηγικό επίπεδο αναβατών – οδηγών, αλλά και για κάθε επίπεδο οχήματος!
Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να διακόψουν την διαδρομή νωρίτερα από τα συνολικά 140 χιλιόμετρα της διαδρομής, στα 30, 70, 90, 110km. Αποτελέσματα και χρονομετρήσεις, ΔΕΝ θα έχουμε! Θα έχουμε όμως βραβεύσεις! Πολλές και διάφορες!

Στον πιο «όμορφο αναβάτη», στο πιο παλιό αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, στον πιο μεγάλο οδηγό, στον πιο «χαμένο» οδηγό, στην πιο πολύχρωμη στολή, στην πιο μεγάλη παρέα, στους Rookies... κτλ κτλ... Επίσης θα κληρώσουμε πλούσια δώρα από τους πολλούς δωροθέτες μας!

To κόστος συμμετοχής θα είναι 25€ για τις μοτοσυκλέτες, 30€ τα Buggies και 40€ για τα αυτοκίνητα, ενώ τα μέλη του Αθλητικού σωματείου Off Road Team θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10€. Για τους φίλους μας από την επαρχία η συμμετοχή είναι δωρεάν.