Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ

Μια φανταστική Κυριακή ξημέρωσε στις 16 Μαρτίου, και περίμενε τους 100 και πλέον συμμετέχοντες στο 2ο Φιλικό Trail Ride. 

Με τα εδάφη νωπά και την σκόνη ελάχιστη, 72 μοτοσυκλέτες και Quad, 26 αυτοκίνητα και buggies καθώς και 8 ποδήλατα ξεκίνησαν το δεύτερο Φιλικό Trail Ride. 

Με έδρα το Limit Up στο Κρυονέρι,η διαδρομή πέρασε από τα Κιούρκα και τον Μαραθώνα, τον Βαρνάβα, τον Ωρωπό, την Μαλακάσα και την Μαυροσουβάλα, για να καταλήξει στα Οινόφυτα. 

Παλιοί πρωταγωνιστές, σε άλλους ρόλους, με μεγάλα on-off, ποδήλατα, αυτοκίνητα, οικογένειες, απόλαυσαν ένα διαφορετικό Trail Ride! 

Χωρίς «αγωνιστικό» άγχος αλλά με πολύ κέφι, η ανοιξιάτικη Κυριακή ήταν ιδανική για το τερέν. Δύο εντουράδικα μονοπάτια που μπορούσαν να παρακαμφθούν, αρκετές λασπολακκούβες, κρυμμένα δρομάκια, αρκετή λάσπη, κλασσική πετρούλα, δροσερά μονοπάτια με απίστευτη ομορφιά! 

Το θαυμασμό κέρδισαν οι συμμετέχοντες με τα μεγάλα on-off, όπως Transalp, XT Tenere, KTM Adventure 990, BMW GS 1200. Οι περισσότεροι κατάφεραν να ολοκληρώσουν όλη την διαδρομή, αν και σε πολλά ενδιάμεσα σημεία μπορούσαν να διακόψουν για επιστροφή στη βάση της διοργάνωσης στο Κρυονέρι. 

Στο τέλος, σε μια πρωτότυπη απονομή, βραβεύτηκαν ιδιαίτερες παρουσίες, όπως τα παλιότερα οχήματα.

Νικητής στον ποδηλατικό αγώνα ήταν ο Βασίλης Σουχλέρης, 2ος ο Ιωάννης Ευσταθίου, και 3ος ο Δημήτρης Κωσταντής.