Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ 

Όσο και αν ακούγεται περίεργο στην Πάτρα ξεκίνησαν μία Vendetta για καλό σκοπό. Πριν αναρωτηθείτε αν διαβάζετε σωστά να σας πληροφορήσουμε πως η «Greek Vendetta» είναι ένα video clip που προβάλλεται στο YouTube και παρουσιάζει την Ελληνική motorsport σκηνή. 

Ένα μικρού μήκους φιλμ (διάρκειας 13 λεπτών) με τίτλο «Greek Vendetta», που προβάλετε στο  You Tube έχει σκοπό την παγκόσμια προώθηση του ελληνικού motorsport στο ευρύ κοινό. 

Με στοιχεία από  underground ταινίες δρόμου αλλά και τα Gymkhana clips του Ken Block τέσσερις οδηγοί : Παπαλεξόπουλος Αποστόλης (TOYOTA SUPRA 700 ίππων), Ηλίας Μικές (KTM EX-C 250) Καλογηράτος Μίκης(ΚΑΡΤ  ENERGY TM 125) και Καϊτατζής Παναγιώτης (Mitsubishi EVO 9 Rally (N4) 300 ίππων) ξεκινούν μία Vendetta για τα... μάτια της Ελισάβετ Δοβλιατίδου (Miss Western 2012). 

Μαζί με την Miss Western 2012 στο project  κάνουν μία guest εμφάνιση ο Νίκος Παυλίδης (Ισορροπιστής ΝΕΒΜΑ MUSIC GROUP) αλλά και το υπέρ αυτοκίνητο του Δημήτρη Κορρέ (KORRES PROJECT 4) το οποίο οδηγεί ο Παναγιώτης Καϊτατζής και φανερώνει τις δυνατότητες του. 

Το κλιπ γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στους δρόμους της Πάτρας (μετά από σχετική άδεια της Αστυνομίας αλλά και του δήμου). Η αίτια της vendetta θα αποκαλυφθεί σε επόμενο επεισόδιο από την παραγωγή του κλιπ. 

Η Greek Vendetta με αριθμούς

  • Η διάρκεια των γυρισμάτων ήταν περίπου 17 μέρες
  • Η παραγωγή αποτελείτο από περίπου 250 άτομα
  • Χρησιμοποιήθηκαν περίπου 30 κάμερες Go Pro και αρκετές εξωτερικές κάμερες
  • Το υλικό που καταγράφηκε ήταν 4 Terabyte
  • To μοντάζ διήρκησε 4,5 μήνες