Η AMG Mercedes C-Coupé του Pascal Wehrlein βαμμένη στα νέα χρώματα των κοσμημάτων και ρολογιών gooix.

Η Mercedes ενώνει τις δυνάμεις της με τα κοσμήματα και ρολόγια gooix, κάνοντας ντεμπούτο στη δοκιμή ITR στη Βουδαπέστη. Η επιτυχημένη αυστριακή εταιρεία gooix και η Mercedes έχουν συμφωνήσει σε μια μακρά συνεργασία στο πλαίσιο των πιο δημοφιλών αγώνων Αυτοκινήτων Τουρισμού. Ο Pascal Wehrlein θα πάρει τη θέση του στο τιμόνι της νέας gooix Mercedes AMG C-Coupé, η οποία συμμετέχει για δεύτερη σεζόν φέτος στο DTM.

Το πρώτο δοκιμαστικό της νέας gooix Mercedes AMG C-Coupé πραγματοποιήθηκε την Τρίτη κατά τη διάρκεια των τετραήμερων δοκιμαστικών ITR στο Hungaroring της Βουδαπέστης (31 Μαρτίου - 4 Απριλίου 2014). Πριν ξεκινήσει η σεζόν του DTM στις 4 Μαΐου στο Hockenheim, οι τρεις premium κατασκευαστές που συμμετέχουν στο DTM θα συναντηθούν και πάλι στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών ITR στο Hockenheim (14-17 Απριλίου 2014).

Η  lifestyle μάρκα gooix ξεχωρίζει για τα σχέδιά της, τόσο στα κοσμήματα όσο και στα ρολόγια. Αυτός ο ξεχωριστός σχεδιασμός δίνει σε όλους την ελευθερία, φορώντας τα, να κάνουν το προσωπικό τους fashion statement. Επιπλέον, η συνεργασία της gooix με τη Mercedes, δίνει έμφαση στον σπορτίφ χαρακτήρα της, αφού συνδέει την υψηλή ποιότητα με το lifestyle.

Ο πρόεδρος της gooix, Michael Stadlmann δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι με τη gooix είμαστε στο σωστό δρόμο. Η ταχύτητα αντίδρασης στην αγορά είναι εξίσου σημαντική για εμάς, όπως η ταχύτητα στο DTM. Είναι ουσιώδες να δημιουργείς τις τάσεις, παράγοντας τα σωστά προϊόντα τη σωστή στιγμή – αρετές που παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η πανέμορφη σχεδιαστικά gooix Mercedes AMG C-Coupé εκφράζει αυτή τη δύναμη και την ευελιξία και ταιριάζει απόλυτα με τη μάρκα gooix»..

Ο Toto Wolff, Mercedes-Benz Motorsport δήλωσε: « Η μάρκα gooix εστιάζει στην ελευθερία, την ατομικότητα και τη δημιουργικότητα - όλα αυτά είναι αξίες που είναι ζωτικής σημασίας στους αγώνες και το DTM. Ο Pascal Wehrlein, ένας από τους νεαρούς οδηγούς της Mercedes και ανήκει σε μια νέα, ζωντανή και δυναμική γενιά που ταυτίζεται με αυτές τις αξίες. Αυτό τον καθιστά τον ιδανικό εκπρόσωπο για την μάρκα gooix, η οποία με τη σειρά της ως μια νέα εταιρεία ταιριάζει αντίστοιχα καλά στον Pascal. Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη σεζόν θα απολαύσουμε πολλές καλές στιγμές του με τη gooix Mercedes AMG C-Coupé». 

TAGS