Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ

Η Ford Αποκαλύπτει το Επόμενο Κεφάλαιο στην Προϊοντική & Ιδιοκτησιακή Εμπειρία Vignale στο Μιλάνο.

Η Ford Motor Company θα παρουσιάσει ένα νέο κεφάλαιο στην προϊοντική και ιδιοκτησιακή εμπειρία Vignale, στο Palazzo Reale στο Μιλάνο της Ιταλίας. Πέρσι παρουσίασε το Mondeo Vignale Concept και ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να λανσάρει τη σειρά Vignale για τους πελάτες της στην Ευρώπη από το 2015. Στο Μιλάνο, η Ford προτίθεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την εμπειρία Vignale.

Η Ford θα παρουσιάσει μία συλλογή lifestyle εμπνευσμένη από το Vignale στην παγκοσμίως κορυφαία έκθεση επίπλου, Salone del Mobile, που ξεκινά στις 8 Απριλίου στο Μιλάνο. 
«Το Vignale θα αποτελέσει την υπέρτατη έκφραση της μάρκας Ford στην Ευρώπη από πλευράς προϊοντικής και ιδιοκτησιακής εμπειρίας,» δήλωσε ο Stephen Odell, president της Ford Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποκαλύψουμε περισσότερα για την εμπειρία αυτή στο Μιλάνο.»

Τα ανώτερα στελέχη της Ford Ευρώπης Barb Samardzich, chief operating officer, Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service & Martin Smith, executive director, Design, θα βρίσκονται στο Μιλάνο για τις ανακοινώσεις.

Παράλληλα η Ford θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα "Σχεδιάζοντας μία Premium Εμπειρία" – “Designing a Premium Experience” – στις 10:30 CET, 9 Απριλίου, σε ειδική αίθουσα στο Salone del Mobile. Η αίθουσα με την ονομασία Casa Vignale βρίσκεται στο Fiera Milano, Eurocucina Hall 13, Περίπτερα D05 και E08. Στην ημερίδα, την οποία θα συντονίσει ο Gaetano Thorel, vice president, Marketing, Ford Ευρώπης, θα συμμετέχουν οι Carlo Antonelli, αρχισυντάκτης, GQ Italy, Paolo Ferrarini, συνεργάτης, Cool Hunting και Giorgio Gobbi, γενικός διευθυντής, Calligaris.

Όσοι παρευρεθούν στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία έκθεση με έργα του ζωγράφου της Αναγέννησης Bernardino Luini - χορηγίας Ford - πριν τα επίσημα εγκαίνιά της στις 9 Απριλίου – υπογραμμίζοντας τις αποκλειστικές εμπειρίες που θα προσφέρει η φιλοσοφία Ford Vignale στους πελάτες.

TAGS