Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ

Το Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.) ανακοινώνει ότι εξασφάλισε για την οργάνωση του 2ου ATHENS RALLY SPRINT 2014, στη θρυλική ειδική διαδρομή του Αγ.Μερκουρίου με την συνεργασία του δήμου Ωρωπού και της δημοτικής ενότητας Μαλακάσας.

Στην παλιά γνωστά λημέρια της αγαπημένης διαδρομής των 15 χλμ. του Αγ. Μερκουρίου που έχει χαρίσει τόσες «μαγικές» στιγμές σε οδηγούς και θεατές θα ξαναμπούν μετά από δεκαετίες αγωνιστικά αυτοκίνητα.  

Ο αγώνας, ο οποίος προσμετρά στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδας και στο Έπαθλο Νέων Οδηγών, θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Απριλίου 2014. Ξεχωριστή κατάταξη θα έχουν και τα ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία της Μαλακάσας στις 10.00 π.μ. και η μοναδική Ειδική Διαδρομή θα πραγματοποιηθεί δύο φορές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 11/4 έως την Μ. Παρασκευή 18/4 στις 18.00μ.μ. H  έναρξη αναγνωρίσεων έχει οριστεί το Σάββατο 19/4 και λήξη η Παρασκευή 25/4. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον συμπληρωματικό κανονισμό προβλέπεται μέγιστη ταχύτητα 60 χ.α.ω. κατά τη διάρκεια τους. Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους αγωνιζόμενους ότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος της διαδικασίας με τη χρήση radar.