Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ

Ο Δρ Ing .της  Porsche AG γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα της Boxster και Cayman GTS στο «Auto China 2014» στο Πεκίνο. Το δίδυμο των μοντέλων της Porsche  αποτελεί σημείο αναφοράς στις κατηγορίες τους λόγω των ισχυρών κινητήρων τους. Η Porsche θα παρουσιάσει τα δύο νέα κορυφαία μοντέλα για πρώτη φορά σε συνέντευξη Τύπου στις 20 Απριλίου , ώρα 11:30 π.μ., τοπική ώρα ( 05.30 π.μ. CEST ) στην Αίθουσα E5 , περίπτερο 05 .

Μαζί με τα νέα GTS σπορ αυτοκίνητα , τρία νέα προϊόντα αποκλειστικά για την κινεζική αγορά, θα κάνουν το ντεμπούτο τους . Πρόκειται για δύο νέα αγωνιστικά αυτοκίνητα (το 919 Hybrid και την 911 RSR), μαζί με την Super sport 918 Spyder Hybrid.

Αυτή η εξαιρετικά sport εμφάνιση της εταιρίας αντανακλά το ταχέως αυξανόμενο ενδιαφέρον των Κινέζων πελατών σε high-end σπορ αυτοκίνητα . Η Porsche έχει παρουσία, σε αντίθεση με εκείνη οποιουδήποτε άλλου κατασκευαστή στην αγορά της Ασίας,  με εξαιρετικά ελκυστικά δίπορτα αλλά και πολυτελή αυτοκίνητα.

Η Κίνα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για την Porsche μετά τις ΗΠΑ . Το 2013 , ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων αύξησε τις πωλήσεις του κατά 19,9 % στο συνολικό ποσό των 37.425 οχημάτων που παραδόθηκαν .

TAGS