Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ 

Χιλιάδες επισκέπτες χάρηκαν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα, συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες, είδαν μοναδικές ταινίες, ενημερώθηκαν για όλες τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις, έκαναν δωρεάν μαθήματα τεχνικής οδήγησης και γενικώς πέρασαν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες που βρέθηκαν στην Τεχνόπολη το τριήμερο  4-7 Απριλίου. 

Κατά γενική ομολογία, το φετινό Festival ήταν το πιο επιτυχημένο μέχρι σήμερα, αυτό που θα θυμούνται με ευχάριστες αναμνήσεις όλοι όσοι το επισκέφθηκαν, απλά και μόνο γιατί είχε «πολλά να τους πει». 

Με σεβασμό στις σημερινές συνθήκες, πρόσφερε τα πάντα τελείως δωρεάν, σε μια προσπάθεια να φέρει τον κόσμο κοντά στην ενημέρωση και στην απόκτηση νέων εμπειριών, πάντα με κεντρικό άξονα τη μοτοσυκλέτα και το scooter. 

Το ραντεβού με το μηχανοκίνητο και ηλεκτροκίνητο κόσμο των δύο τροχών ανανεώθηκε ήδη για την άνοιξη του 2015, όπου αναμένεται πλήρης απαρτία από εκθέτες και επισκέπτες! 

To τετραήμερο από 24 έως 27 Απριλίου 2015, το 4ο Scooter Moto Festival θα είναι ακόμα καλύτερο, ακόμα μεγαλύτερο, με περισσότερους εκθέτες και επισκέπτες, με περισσότερες δραστηριότητες και εκδηλώσεις!