Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ 

Για να είμαστε ακριβείς ο προπονητής της Chelsea και ίσως μία από τις μεγαλύτερες αλλά και πιο αμφιλεγόμενες μορφές του ποδοσφαίρου, ο José Mourinho, είναι κάτοχος μίας F-TYPE R Coupe

Ο Πορτογάλος προπονητής ποδοσφαίρου και πρώην ποδοσφαιριστής José Mourinho θεωρείται από τους πιο αμφιλεγόμενους αλλά και πετυχημένους στον τομέα του. Ο 51χρονος δε θα μπορούσε να οδηγεί μία… απλή Jaguar αλλά απόκτησε μία F-TYPE R Coupe.  Το αυτοκίνητο είναι το πρώτο από την σειρά των μοντέλων που έχουν δημιουργηθεί από το τμήμα UK customer-specification (εξατομικευμένων οχημάτων). 

Φυσικά η συγκεκριμένη Jaguar έχει κάποια προσωπικά χαρακτηριστικά που ζήτησε ο προπονητής της Chelsea όπως: Πανοραμική γυάλινη οροφή, ζάντες 20 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες στα δισκόφρενα και 12 ηχεία στο ηχοσύστημα  Meridian Surround Sound System. 

«Είμαι πολύ περήφανος που τώρα έχω τη δική μου F-TYPE R Coupé» δήλωσε ο Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Είναι τιμή μου να παραλαμβάνω αυτό το εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την κατασκευή του και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Jaguar Castle Bromwich, για την παραγωγή ενός τέτοιου υπέροχου αυτοκίνητου.» 

Να σημειώσουμε πως η Jaguar θα δημιουργήσει 20 ειδικά κέντρα εξυπηρέτησης (UK customer-specification) στην Αγγλία για τη δημιουργία και άλλων τέτοιων μοντέλων.