Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ
 
Μέσα σε μια ημέρα τέσσερις οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross (MXGP) οι Max Nagl (Honda HRC), Glenn Coldenhoff (Olmen Rockstar Suzuki), Mike Krass (Beursfoon Suzuki) και Todd Waters (Red Bull Husqvarna) τραυματίστηκαν και χάνουν την αγωνιστική χρονιά του 2014.

Το ατύχημα έγινε σε πίστα του Eersel στην Ολανδία, και είχε ως εμπλεκόμενους τους Max Nagl(Honda HRC), Mike Krass(Beursfoon Suzuki) και Todd Waters(Red Bull Husqvarna) οι οποίοι έκαναν εκεί προπόνηση. 
 
Mετά από ένα άλμα o Mike Krass μπλέχτηκε με έναν ερασιτέχνη οδηγό και έπεσαν. Οι κριτές δεν σήκωσαν έγκαιρα την κίτρινη σημαία με αποτέλεσμα οι Nagl και Waters που ακολουθούσαν να πέσουν πάνω τους. Ο Coldenhoff τραυματίστηκε σε άλλο περιστατικό στο Βέλγιο.
 
Τον πιο σοβαρό τραυματισμό έχει υποστεί ο Mike Krass με σπασμένα πλευρά και χτυπημένο πνεύμονα, σπασμένη ωμοπλάτη και κάταγμα στην σπονδυλική στήλη στο ύψος του λαιμού. Ο αυστραλός Todd Waters έχει σπάσει την κλείδα του, και το πόδι του στο ισχίο, ο γερμανός Max Nagl τον καρπό του  και ο ολλανδός Glenn Coldenhoff έχει ζημιά στο γόνατο του.