Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ 

Για το 2014, η Peugeot Scooters παρουσίασε τα Tweet Evo 125 και 150 με αισθητικές και μηχανολογικές αναβαθμίσεις. Όλο το εμπρόσθιο τμήμα έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για να συμβαδίζει με το σχεδιαστικό ύφος των Peugeot Scooters. Η αλλαγή είναι διακριτή στο νέο εμπρόσθιο φανάρι, στη νέα μάσκα και τα φλας, το φτερό και τον πίνακα οργάνων. 

Το λογότυπο του Tweet ακολουθεί το πνεύμα της αλλαγής και εμφανίζεται πλέον με διαφορετική γραμματοσειρά, ανάγλυφο, με υψηλή ποιότητα και αισθητική. Η σέλα έχει επίσης αναβαθμιστεί ως προς το υλικό και την κατασκευή με διπλές ραφές (προσφέρεται σε 2 διαφορετικούς χρωματισμούς ανάλογα με το χρώμα του scooter). 

Στο μηχανικό τομέα, τα νέα Tweet Evo είναι εξοπλισμένα με νέες πίσω αναρτήσεις με ρύθμιση προφόρτισης 3 θέσεων, για ρυθμίσεις με ή χωρίς συνεπιβάτη. 

Με τον καλαίσθητο μοντέρνο σχεδιασμό τους, τις πρακτικές και κατάλληλες για το αστικό περιβάλλον αναλογίες τους και τις πολύ οικονομικές τιμές απόκτησης και χρήσης, τα νέα Tweet Evo προσφέρουν ένα ελκυστικό, value for money πακέτο που ξεχωρίζει ανάμεσα στις προτάσεις της αγοράς. 

Το Tweet Evo είναι άμεσα διαθέσιμο στα 125 και 150 κ.εκ., σε 3 χρωματισμούς: Λευκό – Μαύρο – Ανθρακί με μπορντό σέλα 

Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: 

Tweet Evo 125: 1.749€
Tweet Evo 150: 1.849€

TAGS