Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ

Θεωρείται η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση στις υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης και λύσεις μετακίνησης. Φέτος στην έκθεση αυτή το παρόν δίνει και η BMW με έξι οχήματα.

Η RETTmobil λειτουργεί σαν μία σημαντική εμπορική πλατφόρμα για τον κλάδο πρώτων βοηθειών, διάσωσης και πυρόσβεσης, καθώς και για δημόσιες υπηρεσίες, τοπικές αρχές και εμπορικούς συλλόγους. Πάνω από 450 εκθέτες θα προσέλθουν στη Fulda για να παρουσιάσουν τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στους τομείς επείγουσας διάσωσης, τεχνικής υποστήριξης, πυρόσβεσης και αποκατάστασης καταστροφών.

Σαν κορυφαία κατασκευάστρια premium αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, η BMW διαθέτει επίσης εμπειρία πολλών δεκαετιών πάνω την εξέλιξη και κατασκευή οχημάτων ειδικών εφαρμογών.


Στη Fulda, η BMW θα παρουσιάσει μία εκτενή γκάμα πρακτικών και ειδικά σχεδιασμένων οχημάτων επείγουσας ανάγκης που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα όχι μόνον επιδόσεων, πρακτικότητας και ασφάλειας αλλά και λειτουργικού κόστους και οικονομίας καυσίμου.


Η παρουσία της BMW θα είναι με έξι διαφορετικά μοντέλα στην RETTmobil του 2014. Μάλιστα το πιο εντυπωσιακό (μία BMW M235i paramedic vehicle) θα βρίσκεται στην είσοδο της . Στο stand θα υπάρχουν μία BMW X5 xDrive30d, μία BMW X3 xDrive20d, και ένα BMW X1 xDrive20d πυροσβεστικό όχημα. Την εικόνα των εκθεμάτων συμπληρώνουν μία BMW 325d Gran Turismo τροποποιημένη για να μεταφέρει ένα τραυματία αλλά και η νέα BMW R 1200 RT.

TAGS