Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ

H Fiat Group Automobiles Hellas, προσφέρει τη δυνατότητα για ετήσια συντήρηση του Fiat σας μόνο με 96€ τελική τιμή.

Αντιλαμβανόμενη τη δυσκολία που δημιουργεί η οικονομική κρίση, η Fiat Group Automobiles Hellas,και γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η συντήρηση για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια και άνεση των επιβατών, προσφέρει τη δυνατότητα για ετήσια συντήρηση του Fiat σας μόνο με 96€ τελική τιμή.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Ιουνίου και αφορά όλους τους κατόχους επιβατικών Fiat χωρίς ηλικιακό περιορισμό.

Η προσφορά περιλαμβάνει: Αντικατάσταση φίλτρου αέρα, αντικατάσταση φίλτρου λαδιού και αντικατάσταση λιπαντικού κινητήρα.

Επιπλέον μία σειρά ελέγχων: Έλεγχο κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας. Έλεγχο κατάστασης/φθοράς ελαστικών και ενδεχόμενη ρύθμιση της πίεσης. Έλεγχο λειτουργίας  συστήματος φωτισμού, λειτουργίας συστήματος υαλοκαθαριστήρων και ρύθμιση ψεκαστήρων, φθοράς μάκτρων εμπρός/πίσω υαλοκαθαριστήρων.

Έλεγχο διαδρομής χειρόφρενου, λειτουργίας κλιματισμού, υγρών φρένων/υδραυλικού συμπλέκτη/μπαταρίας, αντιψυκτικού υγρού κινητήρα και εμπρόσθιου συστήματος και αμορτισέρ.Ο Διαγνωστικός έλεγχος γίνεται με το ειδικό εργαλείο WiTECH.

Φροντίζοντας το αυτοκίνητό σας, φροντίζετε παράλληλα για ένα καθαρότερο και πιο πράσινο περιβάλλον.

Η παροχή αυτή έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς προσφορών της Fiat Group Automobiles Hellas με οικονομικά πακέτα συντήρησης. Εξασφαλίζει έτσι στους πελάτες της την συντήρηση των οχημάτων τους σε προσιτές τιμές χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται και παρέχοντας εργασία που μόνο ο ίδιος ο κατασκευαστής μπορεί.

Στο http://www.fiat.gr/aftersalespromo/index.html θα βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με την ενέργεια και το περιεχόμενό της ενώ θα μπορέσετε να επιλέξετε το σημείο τεχνικής εξυπηρέτησης που σας βολεύει για να κλείσετε ραντεβού, απολαμβάνοντας ποιότητα εργασίας που μόνο ο ίδιος ο κατασκευαστής μπορεί να προσφέρει.

TAGS