Ο Sebastian Vettel δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την εντολή που δέχτηκε από τη Red Bull για να αφήσει τον Daniel Ricciardo να τον περάσει.

Ο δεύτερος απάντησε στον ομόσταβλο του, τονίζοντας πως η ομάδα είναι πάνω απ΄όλα.

«Δεν είναι ωραίο να είσαι το πιο αργό μονοθέσιο, είναι εκνευριστικό. Όμως είναι υποχρέωσή μας να πειθαρχούμε στις οδηγίες της ομάδας, εκτός κι αν είναι κάτι τελείως εξωφρενικό, οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εξηγήσεις τη θέση σου.

Όμως η ομάδα κάνει όλους τους υπολογισμούς στη διάρκεια των αγώνων και πρέπει να σέβεσαι τις οδηγίες που σου δίνουν. Φυσικά και δεν είναι ωραίο να σου λένε να κάνεις στην άκρη για να περάσει ο ομόσταβλός σου. Θέλω να είμαι πιο γρήγορος από τον Σεμπάστιαν κι αυτός από μένα.

Είναι θεμιτό αυτό και στο τέλος της ημέρας και οι δύο μας θα αναγνωρίσουμε τον άλλον, αν έχει κάνει καλύτερη δουλειά. Σε κανέναν μας δεν αρέσει να χάνει. Αν ο Σεμπάστιαν τα πάει καλύτερα από μένα φέτος, δεν θα μου αρέσει, αλλά σίγουρα θα του το αναγνωρίσω.

Πιστεύω πως το ίδιο θα κάνει κι εκείνος. Και οι δύο θέλουμε να γίνει μία δίκαια μάχη ανάμεσά μας και την απολαμβάνουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Daniel Ricciardo.

 

TAGS