Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Τζέιμς Άλισον, πιστεύει ότι η κλάση του Κίμι Ραϊκόνεν θα φανεί στην πίστα με αποτελέσματα, ενώ ευχαρίστησε και τον Φερνάντο Αλόνσο για τη δουλειά του.

Στη δουλειά των Κίμι Ραϊκόνεν και Φερνάντο Αλόνσο μίλησε ο Τζέιμς Άλισον. Μάλιστα, για τον Iceman ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari τόνισε πως η κλάση του θα φανεί σύντομα στην πίστα με αποτελέσματα.

«Ο Κίμι δουλεύει ιδιαίτερα καλά με την ομάδα και συνεργάζεται με τους μηχανικούς του βοηθώντας μας να πάμε μπροστά το μονοθέσιο. Βοηθάει να φανεί πού είναι αδύναμο και να το κάνουμε πιο δυνατό. Ξέρουμε ότι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η κλάση του θα φανεί με αποτελέσματα στην πίστα», είπε, αρχικά, για να αναφερθεί και στον Ισπανό.

«Με τον Φερνάντο έχουμε ένα αξιοσημείωτο επίπεδο απόδοσης καθαρίζοντας κάθε δυνατό βαθμό σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για ό,τι έχει καταφέρει με αυτό το μονοθέσιο μέχρι τώρα τη φετινή χρονιά». Τέλος, εξέφραση την ευχαρίστηση της Scuderia να έχει δύο τόσο καλούς οδηγούς στο... ρόστερ της.

«Είμαστε πολύ ευτυχείς που έχουμε δύο καλούς οδηγούς. Μέχρι τους δώσουμε ένα μονοθέσιο με το οποίο πραγματικά θα μπορέσουν να δουλέψουν στην πίστα, είμαστε απλά ευτυχείς που έχουμε αυτούς τους τύπους να μας βοηθούν να πάμε μπροστά το πρόγραμμα».