Πολύ πιθανή πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Andrea Dovizioso στη Suzuki από το 2015, καθώς ο μάνατζερ του Ιταλού αναβάτη, μίλησε με τους ανθρώπους της νέας υποψήφιας ομάδας του πελάτη του.

Ο ατζέντης του Dovizioso, Simone Battistella, παραδέχτηκε πως η Suzuki ήταν ανέκαθεν μια δυνατή επιλογή, και πως η εταιρεία διαλέγει τους αναβάτες για τους οποίους ενδιαφέρεται:

«Μιλούσαμε προκειμένου να κατανοήσουμε την προσέγγισή τους, και το τι κάνουν αλλά αυτό είναι κάτι που τον κάνεις με τον καθένα. Πιστεύω ότι η Suzuki πρέπει να καταλάβει ποιους αναβάτες θέλει να βάλει στο στόχαστρό της.

Η Suzuki ήταν ανέκαθεν μία πολύ δυνατή επιλογή. Αν δούμε τα αποτελέσματά της, θα καταλάβετε ότι θα μπορούσαν να είναι στο πόντιουμ. Πιστεύω ότι με καλούς αναβάτες, η Suzuki θα είναι πολύ κοντά στο πόντιουμ κατευθείαν από την αρχή της νέας χρονιάς» ήταν τα λόγια του Battistella, αφήνοντας ένα υπονοούμενο πως ο Dovizioso θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Παράλληλα, αρχίζει μία νέα πρόκληση για την Ducati, η οποία θα πρέπει να δώσει τη δική της «μάχη», προκειμένου να πείσει τον Ιταλό να παραμείνει.

TAGS