Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ  

To Red Bull Hill Chasers –μια νυχτερινή ποδηλατική αναμέτρηση- έρχεται στο Λόφο του Λυκαβηττού, στις 14 Ιουνίου στις 20:30, προκαλώντας 144 αναβάτες κάθε κατηγορίας να ριχτούν στο κυνήγι της ανηφόρας! 

Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του σε Αγγλία, Σκωτία και Γερμανία, το Red Bull Hill Chasers, προσγειώνεται στο υψηλότερο σημείο της Αττικής, για να ανακηρύξει τον Βασιλιά του Λόφου. Πρόκειται για ένα νυχτερινό uphill sprint, σε διαδρομή μήκους περίπου 300 μέτρων, με elimination format, για όλους τους riders (άντρες και γυναίκες) και όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων (BMX, Mountain Bike, Road Cycling, Fixed Gear κ.α.). 

Οι συμμετέχοντες –που θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους είτε μέσω online εγγραφής στο www.redbullhillchasers.gr είτε επί τόπου την ημέρα του αγώνα- θα αναμετρηθούν... ρόδα με ρόδα, με τους 48 ταχύτερους των προκριματικών να περνάνε στο Μεγάλο Τελικό. 

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο, δηλώστε συμμετοχή και ξεκινήστε τις προπονήσεις για να αγωνιστείτε μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Ποδηλασίας! 

Κάθε Any Rider. Any Bike. One Hill.

TAGS