Το νέο Z1000 κερδίζει το βραβείο Plus X

Το νέο Z1000 κερδίζει το βραβείο Plus X

Η κριτική επιτροπή του έγκυρου βραβείου Plus X απένειμε στο νέο, επιθετικό Ζ1000 τη διάκριση για «Καινοτομία, Υψηλή Ποιότητα και Σχεδιασμό».  

Μια καταπληκτική αρχή για τη σαιζόν του 2014, που αποδεικνύει ότι η ομάδα εξέλιξης και σχεδιασμού από το Akashi έχει ταλέντο στο να προάγει την εξέλιξη στις μοτοσυκλέτες. Και ένα επιστέγασμα των 40 χρόνων της ονομασίας Ζ, που αποτελεί σημαντικό συστατικό του DNA της Kawasaki. 

Με ένα διεθνές και ανεξάρτητο σώμα κριτών από 25 βιομηχανίες, 23 σημαντικούς εταίρους και μια επένδυση 25 εκατομμυρίων ευρώ, το βραβείο Plus X αποτελεί το μεγαλύτερο διαγωνισμό παγκοσμίως σχετικά με την καινοτομία στην τεχνολογία, τον αθλητισμό και το lifestyle.

Προϊόντα που πληρούν τουλάχιστον ένα κριτήριο Plus X τιμούνται με τη σφραγίδα έγκρισης του Plus X. Βραβεία απονέμονται για νέες, καινοτόμες τεχνολογίες, εξαιρετικό σχεδιασμό και έξυπνα, εύχρηστα λειτουργικά συστήματα. Επιπλέον, βραβεία απονέμονται με βάση κριτήρια όπως ξεχωριστά εργονομικά και οικολογικά χαρακτηριστικά, η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής. Το βραβείο καινοτομίας δημιουργή

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο