Μετά τα Qashqai, Juke και X-Trail, που παρουσίασε πρόσφατα η Nissan, το Pulsar είναι το νέο παιδί της που θα μας παρουσιάσει επίσημα στις 20 Μαΐου.

Η Nissan φαίνεται ότι βρίσκεται σε μια περίοδο ιδιαίτερα δημιουργική, αφού την παρουσίαση του ενός μοντέλου διαδέχεται η άλλη. 

Στις 20 Μαΐου η Nissan θα παρουσιάσει επίσημα ένα μοντέλο, το όνομα του οποίου έχει μεγάλη ιστορία, με ρίζες στο 1978. Πρόκειται για το Pulsar, ένα όνομα που χρησιμοποιείται ευρέως,  κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, για τα μοντέλα που προορίζονται για τις αγορές της Ασίας και της Ωκεανίας. Επιπλέον, το εμπορικό σήμα Pulsar εμφανίστηκε και σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του 1990 και αφορούσε το μοντέλο N14.

Το Pulsar είναι ένα πεντάθυρο hatchback, το οποίο σύμφωνα με τη Nissan διακρίνεται για τους χώρους, την ποιότητα, αλλά και τις καινοτομίες που θα εισάγει, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη Βαρκελώνη και θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από το ερχόμενο φθινόπωρο.

TAGS