Στην ταινία Transformers 4 πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων μία Lamborghini Aventador, που μεταμορφώνεται σε χρόνο dt σε ρομπότ. Τη μιμούνται ωστόσο και άλλα super cars!

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Transformers 4, που θα αρχίσει να προβάλλεται το καλοκαίρι στην Ευρώπη, δείχνει για πρώτη φορά την εντυπωσιακή μεταμόρφωση μίας Lamborghini Aventador. Στο σύντομο βίντεο εμφανίζεται το ιταλικό μοντέλο από μία γωνία και μεταλάσσεται αστραπιαία στον Transformer Lockdown. 

Ο σκηνοθέτης Michael Bay χρησιμοποιεί μία σειρά γρήγορων, πανάκριβων και επιβλητικών μοντέλων, όπως μία κόκκινη Pagani Huayra και μία υπερπολυτελή Bugatti Veyron. Αυτή τη φορά πρωτοτύπησε ωστόσο με τον ρόλο του Bumblebee, για τον οποίο χρησιμοποίησε μία πρωτότυπη Camaro Concept και όχι ένα μοντέλο παραγωγής, όπως είχε γίνει στις προηγούμενες τρεις ταινίες των Transformers. 

Η πρωτότυπη Camaro Concept διαθέτει ανασχεδιασμένη μάσκα με εντονότερο σχήμα προβολέων, φουσκωτά φτερά και βυθιζόμενες λαβές στις πόρτες. Επίσης μεταφέρθηκε η τάπα του ρεζερβουάρ στο πίσω δεξιό παράθυρο. Δεν έγινε γνωστό, αν πρόκειται για μία ειδική κατασκευή αποκλειστικά και μόνον για την ταινία ή αν θα υιοθετηθούν κάποια στοιχεία της Camaro Concept από το μελλοντικό μοντέλο παραγωγής.