Ο Νίκι Χέιντεν δεν μπόρεσε να πάρει τελικά μέρος στις ελεύθερες και στις κατατακτήριες δοκιμές χάνοντας το υπόλοιπο του Γκραν Πρι Ιταλίας.

Οι ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού του χεριού θα αναγκάσουν τον Νίκι Χέιντεν να υποβληθεί σε επέμβαση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα «Ο καρπός μου δεν είναι καλύτερα, οπότε είναι η καλύτερη απόφαση για μένα να ακούσω τους γιατρούς και να παρακάμψω τον αγώνα», δήλωσε ο Χέιντεν.

«Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ένα σχέδιο για την εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα. Το Μούτζελο είναι μια γρήγορη και φυσική πίστα, αλλά με τον πόνο και την απώλεια δύναμης στο δεξί μου χέρι ήταν δύσκολο να φρενάρω και ήταν επικίνδυνο να συνεχίσω. 
Είναι κρίμα να χάσω οποιονδήποτε αγώνα, ειδικά στο Μούτζελο, ένα σιρκουί που λατρεύω. Είναι επίσης κρίμα για την ομάδα επειδή ξεκινάμε να χτίσουμε κάτι μαζί και καταλαβαίνουμε ότι κάνουμε πρόοδο πιο γρήγορα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.  Οι μηχανικοί μου δουλεύουν σκληρά για να κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για μένα και να μου δώσουν την ευκαιρία να είμαι ταχύτερος. Αισθάνομα άσχημα που θα χάσω αυτόν τον γύρο για την ομάδα και τους χορηγούς», δήλωσε ο Αμερικανός.

TAGS