Μετά από αρκετό καιρό ο Kimi Raikkonen άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε πιο εμπεριστατωμένα σχετικά με το 2011 και τις προθέσεις του.

Σε αυτές, η πρώτη του προτεραιότητα και επιθυμία είναι να παραμείνει στις τάξεις της Citroen και συγκεκριμένα στη δεύτερη ομάδα, την Junior Team και τη νέα χρονιά. «Η φετινή χρονιά εξελίχθηκε λίγο πολύ όπως την περιμέναμε», δήλωσε ο Πρωταθλητής της Formula 1 το 2007 και συνέχισε: «Κάναμε κάποια λάθη, αλλά μάθαμε πολλά και ειλικρινά απόλαυσα την οδήγηση με τη Citroen C4 WRC. Αυτό που θα ήθελα είναι να συνεχίσω με την ομάδα και τη νέα χρονιά. Αυτή είναι η λύση που προτιμώ για το 2011». Μέχρι στιγμής, ο Raikkonen δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία, παρά το γεγονός ότι φήμες τον θέλουν γενικότερα σε συζητήσεις. Σημειώστε, ότι φέτος αγωνίστηκε σε 11 αγώνες, τερματίζοντας στην 10η θέση της βαθμολογίας και αποκομίζοντας συνολικά 25 βαθμούς, καταφέρνοντας να κερδίσει και μία ειδική διαδρομή στο Ράλλυ Γερμανίας.

Ο επικεφαλής της Citroen Junior Team, Benoit Nogier, δήλωσε σχετικά: «Ένας από τους στόχους μας ήταν να δώσουμε την ευκαιρία στον Kimi φέτος να μάθει τα πάντα γύρω από το WRC. Κατάφερε να μάθει στο δικό του ρυθμό και νομίζω ότι αυτό είναι το στοιχείο που τον έκανε να θέλει να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στο WRC». Για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα χρονιά, όμως, ούτε λόγος!

Πηγή: Rally.gr