Ο 3ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2014 θα διεξαχθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων -που πλέον είναι ανοικτό για αγώνες- την Κυριακή 29/6/2014 στις 11 το πρωί.

Το δελτίο τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι αγωνιζόμενοι, θα έχουν την δυνατότητα ελεύθερων δοκιμών (track day) την Παρασκευή 27/6/2014.

 Το Σάββατο θα γίνουν τα δοκιμαστικά και οι χρονομετρημένες κατατακτήριες  στις κατηγορίες Open, 250/125 Racing, Supersport, Superstock και, όπου οι οδηγοί θα δώσουν την πρώτη τους μάχη για να κερδίσουν την καλύτερη θέση στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής!

Την Κυριακή το πρωί στις 11:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

Πρώτος αγώνας της κατηγορίας ΟΡΕΝ, μιας κατηγορίας οπού κάθε νέος οδηγός δοκιμάζει τις δυνάμεις του και είναι το φυτώριο που τροφοδοτεί τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Δεύτερος αγώνας της κατηγορίας 125 & 250 Racing, της πιο κλασικής κατηγορίας οπού συμμετέχουν αυθεντικές Racing Δίχρονες Μοτοσυκλέτες.

Τρίτος  ο αγώνας της ποιο θεαματικής κατηγορίας Supersport με μοτοσυκλέτες 600 κυβικών που προσφέρουν απίστευτο θέαμα με τους κινητήρες να ουρλιάζουν στις 16.000 στροφές! απίστευτο θέαμα και φοβερές μάχες!

Τέταρτη και τελευταία η μεγάλη κατηγορία Superstock/Superbike με τον πιο έντονο ανταγωνισμό, με κινητήρες 200 ίππων, τις υψηλότερες τελικές και τις δυνατότερες επιταχύνσεις!

Την οργάνωση θα κάνει το αθλητικό σωματείο ΛΕΜΟΤ με την συνεργασία των αθλητικών σωματείων ΦΙΑΜ και ΑΡΤΕΜΙΣ υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ.