Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, Nico Rosberg, αντιδρά στις πιέσεις της ομάδας για καλύτερη επικοινωνία με τον teammate του, Lewis Hamilton.

Οι δυο τους γνωρίζουν καλά πως η μάχη για το φετινό πρωτάθλημα οδηγών θα δοθεί ανάμεσά τους και φυσικά κάθε λεπτομέρεια μετράει. Μετά από 8 αγώνες ο Rosberg προηγείται με διαφορά 29 βαθμών παρότι ο Hamilton έχει μια νίκη παραπάνω. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Βρετανός έχει εγκαταλείψει δυο φορές.

Αναφερόμενος στην ολοένα και αυξανόμενη ένταση ανάμεσα στους δυο οδηγούς ο Toto Wolff αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας ζήτησε περισσότερη συνεργασία ανάμεσά τους.

Ο Rosberg αντιδρώντας σ’ αυτό τόνισε: «Όλα ανοιχτά είναι, τα δεδομένα μας όλα είναι προσβάσιμα και στους δυο. Προφανώς κάποια πράγματα δε τα μοιράζεσαι δε λες ξέρετε σ’ αυτό το σημείο έκανα αυτό και κερδίζω χρόνο. Αν βρω κάπου ένα μικρό πλεονέκτημα το κρατώ για μένα. Μικρές λεπτομέρειες και σημεία. Αγωνιζόμαστε για τη Mercedes είναι όλα ανοιχτά και σαν ομάδα πρέπει να είμαστε δυνατή. Προφανώς είμαστε πιο δυνατοί όταν δουλεύουμε από κοινού και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται. Αλλά την ίδια στιγμή μονομαχούμε για τον τίτλο οπότε όταν μπορούμε να έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα ο ένας έναντι του άλλου προφανώς και θα το εκμεταλλευτούμε».