Ο Daniel Ricciardo αναφέρθηκε στην πετυχημένη του παρουσία στον αγώνα της Αγγλίας, όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση.

«Συνήθως δεν ενθουσιάζομαι όταν τερματίζω τρίτος αλλά την Κυριακή τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Χρησιμοποιήσαμε κάθε διαθέσιμο “χαρτί” και παίξαμε καλά το παιχνίδι της στρατηγικής. Χάρηκα που κατάφερα να αξιοποιήσω τη στρατηγική ενός pit stop.

Στους δύο τελευταίους γύρους έβλεπα τον Jenson (Button) να πλησιάζει και φοβόμουν πως θα ήμουν ευάλωτος στο φινάλε αλλά τελικά κράτησα τη θέση μου. Δεν είχαμε σχεδιάσει εξ αρχής να κάνουμε ένα pit stop. Μπήκα στα pit πολύ νωρίς γιατί με τη σκληρή γόμα ελαστικών ήμουν πολύ αργός. Κάποια στιγμή ο μηχανικός μου, μου είπε:

“Εντάξει, άλλους τέσσερις γύρους με αυτά τα ελαστικά και έλα μετά να τα αλλάξουμε”. Του απάντησα πως είχα καλό ρυθμό, η κατάσταση των ελαστικών μου δεν χειροτέρευε και πως θα ήθελα να προσπαθήσουμε να μείνουμε εντός πίστας με αυτά.

Μερικούς γύρους μετά, ενώ απέμεναν 15-20 γύροι για το φινάλε, με ρώτησε αν πιστεύω πως μπορώ να φτάσω με αυτά μέχρι τον τερματισμό και απάντησα θετικά. Το κάναμε και απέδωσε καρπούς», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ricciardo.