Με τον τίτλο του «ταχύτερου οχήματος παραγωγής» φλερτάρει ξανά η νέα Veyron.

Σύμφωνα με το autotriti.gr, θα λανσαριστεί το χρόνου και κατά τα φαινόμενα θα διαθέτει υβριδική τεχνολογία συνδυαστικής απόδοσης 1.500 ίππων.

Ήδη από τον Φεβρουάριο, ο πρόεδρος της εταιρείας, ο Dr. Wolfgang Schreiber, είχε πει πως το νέο μοντέλο θα διαθέτει ακόμα περισσότερη δύναμη, ενώ δύο μήνες μετά, ένα μυστηριώδες πρωτότυπο όχημα είχε «συλληφθεί» να κάνει γύρους στο Nürburgring και ακουγόταν ιδιαίτερα «ήσυχο», γεγονός που οδήγησε σε φήμες πως πρέπει να διαθέτει υβριδική τεχνολογία.

Πληροφορίες ναφέρουν ότι το μοντέλο θα διατηρήσει τον 16κύλινδρο κινητήρα, αλλά θα αποτελεί μέρος ενός υβριδικού συστήματος, του οποίου η συνδυαστική απόδοση μπορεί να φτάσει ακόμα και στους 1.500 ίππους ισχύος. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το νέο πόνημα των ανθρώπων της Bugatti θα επιτύχει ακόμα υψηλότερη τελική ταχύτητα από τα 435,31 χλμ./ώρα που πιάνει το Hennessey Venom GT, παίρνοντας πίσω τον τίτλο του «ταχύτερου οχήματος παραγωγής».

Η παραγωγή της νέας Veyron θα περιοριστεί στις 450 μονάδες. Αιτία το γεγονός ότι η Bugatti δεν έχει καταφέρει ακόμα να πουλήσει όλες τις Veyron που κατασκευάσε.

TAGS