Η νέα κόντρα ανάμεσα στους δύο πιλότους της Mercedes, Nico Rosberg και Lewis Hamilton είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας και ο Christian Horner της Red Bull Racing αναφέρθηκε στο περιστατικό με τους... ασύρματους.

Η ομάδα της Mercedes έλεγε μέσω ασυρμάτου στον Hamilton να αφήσει τον Nico Rosberg να τον προσπεράσει καθώς είχε τα μαλακά ελαστικά, ο Βρετανός δεν έκανε τη χάρη ούτε στην ομάδα του, ούτε στον Γερμανό, με αποτέλεσμα να καταταγεί τρίτος και να μείνει εκτός βάθρου ο Rosberg.

Ο Horner δήλωσε: «Εκ των πραγμάτων είναι πολύ δύσκολο γιατί έχειες από τη μία τους στόχους της ομάδας και τους στόχους των πιλότων. Το ενδιαφέρον στη Mercedes αυτή τη χρονιά είναι το ότι έχουν τόσο μεγάλο αβαντάζ, που αφήνουν τους πιλότους τους να οδηγούν αφού δεν είναι υπό απειλή στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Μπορείς να καταλάβεις τον Lewis. Παλεύει τον Nico Rosberg και αν τον αφήσει να τρέξει την πιο γρήγορη στρατηγική του, τον κάνει να νιώθει υπό πίεση. Οπότε είναι εντελώς κατανοητό από την άποψη του Lewis να πει, "όχι σήμερα, ευχαριστώ" (σ.σ. στο "αίτημα" της Mercedes να αφήσει τον Rosberg να περάσει).

Άφησαν τα παιδιά να τρέξουν ανοικτά φέτος» ήταν τα λόγια του Horner της Red Bull Racing, πάνω στο θέμα που έχει προκύψει με το δίδυμο της Mercedes.