Ένα μικρό crossover με δυναμική σχεδίαση, ετοιμάζει η Hyundai για να ανταγωνιστεί το Nissan Juke.

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα έχει εξαπολύσει η Hyundai, όπως αποδεικνύει και το υψηλό ενδιαφέρον που παρουσιάζει στα νέα μοντέλα. Μετά από το νέο i20, το supermini που περιμένουμε τον Οκτώβριο στην έκθεση του Παρισιού, ενώ θα παρουσιαστεί στην Ινδία λίγο νωρίτερα στις 11 Αυγούστου, η κορεατική μάρκα επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει και ένα μικρό crossover στα πρότυπα του Nissan Juke.

Ο πρόεδρος της Hyundai Αμερικής Dave Zuchowski, σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό της χώρας, αναφέρθηκε στα σχέδια της φίρμας, με τη σπουδαιότερη είδηση να αφορά το μικρό «τζιπ» που ετοιμάζουν και θα τοποθετήσουν χαμηλά στη βάση της γκάμας τους.

Στοιχεία αναλυτικά δεν έδωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε, ωστόσο, με δεδομένο το concept που παρουσίασε η Hyundai το 2011 στην έκθεση του Ντιτρόιτ, μπορούμε να κάνουμε τις υποθέσεις μας, καταλήγοντας σε ένα μοντέλο με δυναμική και νεανική εμφάνιση, με πολλές ίσως καμπύλες που θα κοιτά στα μάτια τον ιαπωνικό ανταγωνισμό που έρχεται από τη Nissan. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι δηλώσεις του Dave Zuchowski, το μικρό αυτό crossover θα το δούμε μέσα στο 2017.