Ακριβώς μία εβδομάδα μετά την παρουσίαση στο διαδίκτυο του νέου της σουπερμίνι, η Skoda επιστρέφει με την αποκάλυψη του εσωτερικού.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τη φωτογραφία, η νέα Fabia αναβαθμίζεται, με ποιοτικότερη και πιο πρακτική καμπίνα των επιβατών. Με χώρο αποσκευών στα 330 lt, μπορεί να καλύψει τις μεταφορικές ανάγκες μίας οικογένειας.

Το τιμόνι, ο πίνακας οργάνων, το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα παραπέμπουν στα μεγαλύτερα Rapid και Octavia. Ανάμεσα στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο υπάρχει μικρή ψηφιακή οθόνη για την απεικόνιση χρήσιμων πληροφοριών προς τον οδηγό. Η μεγάλη οθόνη αφής στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας επιτρέπει στον οδηγό και το συνοδηγό να διαχειρίζονται όλες τις λειτουργίες: από το ηχοσύστημα και το τηλέφωνο, έως τους χάρτες πλοήγησης και τα πολυμέσα. Η τεχνολογία MirrorLinkεμφανίζει στην οθόνη τις εφαρμογές των smartphones, αρκεί το τηλέφωνο να συνδεθεί μέσω θύρας USB.

Η νέα Fabia έχει ελαφρά μικρότερο μήκος από την προκάτοχό της κατά 8 cm, όμως οι εσωτερικές της διαστάσεις έχουν αυξηθεί (μήκος κατά πλάτος). Το πορτμπαγκάζ προσφέρει όπως αναφέραμε όγκο 330 lt (+15 lt), ενώ με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα εκτοξεύεται στα 1.150 lt. Παράλληλα έχει μεγαλώσει το άνοιγμα της πέμπτης πόρτας, διευκολύνοντας τη φόρτωση ογκοδών αντικειμένων.

TAGS