Το εσωτερικό της νέας Fabia

Το εσωτερικό της νέας Fabia

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά την παρουσίαση στο διαδίκτυο του νέου της σουπερμίνι, η Skoda επιστρέφει με την αποκάλυψη του εσωτερικού.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τη φωτογραφία, η νέα Fabia αναβαθμίζεται, με ποιοτικότερη και πιο πρακτική καμπίνα των επιβατών. Με χώρο αποσκευών στα 330 lt, μπορεί να καλύψει τις μεταφορικές ανάγκες μίας οικογένειας.

Το τιμόνι, ο πίνακας οργάνων, το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα παραπέμπουν στα μεγαλύτερα Rapid και Octavia. Ανάμεσα στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο υπάρχει μικρή ψηφιακή οθόνη για την απεικόνιση χρήσιμων πληροφοριών προς τον οδηγό. Η μεγάλη οθόνη αφής στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας επιτρέπει στον οδηγό και το συνοδηγό να διαχειρίζονται όλες τις λειτουργίες: από το ηχοσύστημα και το τηλέφωνο, έως τους χάρτες πλοήγησης και τα πολυμέσα. Η τεχνολογία MirrorLinkεμφανίζει στην οθόνη τις εφαρμογές των smartphones, αρκεί το τηλέφωνο να συνδεθεί μέσω θύρας USB.

Η νέα Fabia έχει ελαφρά μικρότερο μήκος από την προκάτοχό της κατά 8 cm, όμως οι εσωτερικές της διαστάσεις έχουν αυξηθεί (μήκος κατά πλάτος). Το πορτμπαγκάζ προσφέρει όπως αναφέραμε όγκο 330 lt (+15 lt), ενώ με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα εκτοξεύεται στα 1.150 lt. Παράλληλα έχει μεγαλώσει το άνοιγμα της πέμπτης πόρτας, διευκολύνοντας τη φόρτωση ογκοδών αντικειμένων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο