Στο Μπαχρέιν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να συμπεριλάβουν τον αγώνα στο φετινό καλεντάρι της Formula1, καθώς είχε αναβληθεί λόγω της τεταμένης πολιτικής κατάστασης. «Είμαστε σε συζητήσεις με τους αρμόδιους», δηλώνουν οι διοργανωτές.

Ως γνωστόν το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το τριήμερο 11-13 Μαρτίου, αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης που επικρατούσε τότε στη χώρα. Έτσι, ο Μπέρνι Έκλεστοουν έδωσε στους διοργανωτές περιθώριο μέχρι την Πρωτομαγιά, ώστε να αποφασίσουν αν τελικά θα διεξαχθεί κάποια άλλη ημερομηνία ή όχι.

Αυτή πλησιάζει και απόφαση ακόμα δεν έχει ληφθεί, όμως οι διοργανωτές είναι αισιόδοξοι ότι θα το συμπεριλάβουν στο φετινό καλεντάρι.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τους αρμόδιους, ώστε να προγραμματίσουμε το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Τώρα που μπορούμε να διασφαλίσουμε την ηρεμία, καθώς έχουμε επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, χάρη στη σοφή ηγεσία», είναι τα λόγια των υπεύθυνων της πίστας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έκλεστοουν τους είχε προτείνει να λάβει χώρα προς το τέλος του πρωταθλήματος και όχι το καλοκαίρι λόγω των καιρικών συνθηκών.