Με πυρετώδεις ρυθμούς ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το φετινό Moto Guzzi Open House.

Το Mandello θα υποδεχτεί για μία ακόμη χρονιά τους λάτρεις της Moto Guzzi, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο θα κάνουν την εμφάνιση τους το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου στις 15:00, η φημισμένη κόκκινη πύλη της Via Parodi 57, με το χρυσό αετό θα ανοίξει, ώστε να καλωσορίσει τους ενθουσιώδεις οπαδούς της μάρκας που θέλουν να ανακαλύψουν ή να ξαναζήσουν την εμπειρία της επίσκεψης αυτού του μοναδικού εργοστασίου. Πρόκειται για ένα ραντεβού με την ιστορία, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν την ιδιαίτερη βιομηχανική αρχιτεκτονική, την καινοτομική αεροσήραγγα δοκιμών καθώς και περισσότερα από 150 εκθέματα ιστορικών μοτοσυκλετών, από το μοναδικό GP (Guzzi-Parodi), το MGS01, καθώς και το πρώτο Normale, το οποίο κατασκευάστηκε το 1921 και επέστρεψε στην ανανεωμένη συλλογή του μουσείου φέτος.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της μάρκας: το πολυτελές California 1400 καθώς και το εκλεπτυσμένο V7 και στις τρεις διαθέσιμες εκδόσεις,  απολαμβάνοντας μία όμορφη διαδρομή. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να δηλώσουν απευθείας τη συμμετοχή τους, στην περιοχή του εργοστασίου με την ένδειξη "Test Ride".

Στο φετινό Moto Guzzi Open House, οι επισκέπτες θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να θαυμάσουν, εκτός από τα καινούργια μοντέλα της μάρκας, και κάποια ιδιαίτερα customized μοντέλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Custom Area. Τα “Special” μοντέλα που θα παρουσιαστούν έρχονται κατευθείαν από κάποια από τα πιο διάσημα "custom made καταστήματα" του κόσμου: RossoPuro, South Garage, Millepercento , αλλά και το γερμανικό Radical Guzzi bikes.

Το κατάστημα αναμνηστικών θα διαθέτει πολλά νέα είδη καθώς και ένα δείγμα ρούχων και αξεσουάρ από τη συλλογή 2015. Επιπλέον είδη από προηγούμενες σεζόν θα διατίθενται σε τιμές κόστους.

Στο πνεύμα της φιλοξενίας και της θερμής υποδοχής που επιφυλάσσει για τους επισκέπτες του κάθε χρόνο, το Mandello δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις των δύο τροχών να κατασκηνώσουν ελεύθερα στην περιοχή  Lido, κάτω από τον  έναστρο ουρανό, απολαμβάνοντας μία μοναδική θέα που κόβει την ανάσα.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

12-14 Σεπτεμβρίου 2014

Παρασκευή 12/9         15:00 - 18:00

Άνοιγμα εργοστασίου (κατάστημα, μουσείο)

Σάββατο 13/9 & Κυριακή 14/9  9:30 – 18:00 (οι πόρτες κλείνουν στις 17:30)

Άνοιγμα εργοστασίου (κατάστημα, μουσείο, σήραγγα αεροδυναμικών δοκιμών, γραμμή παραγωγής κινητήρων & μοτοσυκλετών) 

Test ride μοντέλων
Άνοιγμα έκθεσης customized οχημάτων (Custom Area)