Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον Πήτερ Προδρόμου στην ομάδα της McLaren.

Ο Κυπριακής καταγωγής τεχνικός που επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ιστορική βρετανική ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της διοίκησης της McLaren, αρχής γενομένης από τον αγωνιστικό της διευθυντή, Eric Boullier.

«Έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Ξοδέψαμε μεγάλο μέρος αυτής της σεζόν προσπαθώντας να αναδιοργανώσουμε το σχεδιαστικό μας τμήμα και η επιστροφή του έρχεται στο φινάλε αυτής της διαδικασίας. Ο Πήτερ έχει αναμφίβολα αποδείξει στο παρελθόν πως είναι από τους πλέον ικανούς και έξυπνους τεχνικούς στη Formula 1 και όλοι εδώ στη McLaren ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα της συνεισφοράς του. Θα μας βοηθήσει στα φιλόδοξα σχέδιά μας για το μέλλον», είπε ο Γάλλος.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren F1, Jonathan Neale, τόνισε: «Με σταθερούς ρυθμούς κάνουμε κάθε απαραίτητη κίνηση ώστε η McLaren να επιστρέψει στις νίκες και τους τίτλους. Δεν τρέφουμε αυταπάτες, ξέρουμε πως έχουμε ακόμα δρόμο αλλά η έλευση του Προδρόμου αποτελεί ένα ακόμα δημόσιο μήνυμα των προθέσεών μας».

Ο Προδρόμου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη McLaren στα τέλη του 2013 και ενώ δεσμευόταν ακόμα με συμβόλαιο με τη Red Bull Racing, συμφωνία των δύο ομάδων του επέτρεψε να πιάσει από τώρα δουλειά στο Πάραγκον.