Πρόκειται αναμφίβολα, για το ακριβότερο αυτοκίνητο που πουλήθηκε, καινούργιο από έκθεση αυτοκινήτου. Η τιμή των 7.400.000 δολλαρίων ήταν εξοργιστική ιδίως αν αναλογιστούμε πως περιείχε ΦΠΑ 19% 1.200.000 δολλάρια!

Η Lamborghini Veneno Roadster σε περιορισμένη έκδοση πουλήθηκε στην τιμή των 7.400.000 δολλάριων. Χα! Πουλήθηκε από έκθεση μέσω του mobile.de και ως μια «κανονική» τιμή, ενός καινούργιου αυτοκινήτου, θα πρέπει να μπει στο βιβλίο Guiness.

H τιμή του Veneno Roadster περιλαμβάνε στην πραγματικότητα και 19% ΦΠΑ. Ακόμα και μείον το ΦΠΑ, η τιμή έπεσε (που λέει ο λόγος) στα 6.200.000 δολάρια, 1.700.000 δολάρια περισσότερο από την τιμή που είχε αρχικά ορίσει η Lamborghini για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η αγγελία,  ήταν νόμιμη, υπάρχουν ωστόσο κάποιες αμφισβητήσιμες πτυχές αν είναι πραγματική, καθώς χαρακτηρίζεται ως η "τελευταία διαθέσιμη" με φωτογραφίες από το αυτοκίνητο σε έκθεση αυτοκινήτου. Υπάρχουν σκέψεις για ξέπλυμα χρημάτων.

Παρ' όλα αυτά, αν πραγματικά αγοράστηκε από συλλέκτη αυτοκινήτου είναι πιθανόν να βρήκε την τιμή ως ευκαιρία, καθώς απέκτησε ένα από τα εννέα Veneno Roadsters, με 740 ίππους ισχύ από τον 6.5λιτρο κινητήρα V-12. Σαφώς ο αγοραστής θα σκοπεύει να πουλήσει το αυτοκίνητο σε δημοπρασία το... έτος 2044, με σοβαρές πιθανότητες να βγάλει σημαντικά κέρδη. Αν είναι ακόμα ζωντανός... με αυτά τα κόλπα που κάνει...