Ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, με χαρακτήρα εκτός δρόμου, στιλ και άποψη, είναι το νέο C1 Urban Ride.

Ουσιαστικά η Citroen με την έκδοση Urban Ride θέλει να δώσει μια διαφορετική προοπτική στο μοντέλο της, όσον αφορά την αισθητική του, ενώ με κινήσεις όπως είναι η αύξηση κατά 15 χιλ. της απόστασης από το έδαφος, να του χαρίσει μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση μέσα στις «κακοτοπιές» της πόλης.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, η έκδοση Urban Ride που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου, μοιάζει πιο κοντά στην παραγωγή από την πρωτότυπη Swiss & Me, που είχε δημιουργήσει τον Φεβρουάριο για την Έκθεση της Γενεύης.

Η συγκεκριμένη πρωτότυπη έκδοση χρησιμοποιεί τη βάση του C1 διατηρώντας πολλά από τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν, όπως την υφασμάτινη οροφή που ανοίγει αποκαλύπτοντας το νεανικό εσωτερικό του. Οι αλλαγές εστιάζονται στα περιμετρικά τοποθετημένα προστατευτικά πλαστικά, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τους μεγάλους τροχούς ελαφρού κράματος.

Φυσικά, για να απαντήσουμε στο ερώτημα του τίτλου, το C1 είναι ένα γνήσιο παιδί της πόλης, όπως χαρακτηριστικά το αποδίδει η Citroen στο βίντεο που ακολουθεί, στη διαφήμιση του συμβατικού C1 και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τις συνήθειές του όπου και αν βρεθεί