Στο σαλόνι του Παρισιού θα παρουσιαστεί το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στην κατηγορία των MPV, το νέο Espace.

H γαλλική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο Espace το οποίο θα συνεχίσει την 30χρονη πορεία του μεγαλύτερου MPV της Renault και ένα από τα μοντέλα που έθεσαν τα δεδομένα στην εν λόγω κατηγορία. Η Renault κάνει λόγο για 5-θέσια και 7-θέσια έκδοση με νέα συστήματα ασφάλειας και άνεσης, δίχως όμως να ανακοινώνει περισσότερα στοιχεία.

Πάντως, αυτή είναι η 5η γενιά του μεγαλύτερου και πιο πρακτικού πολυχρηστικού μοντέλου στην γκάμα της γαλλικής εταιρείας και εκτιμάτε πως θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CFM1. Μάλιστα, το νέο Espace θα εγκαινιάσει την πολυτελή σειρά Initiale Paris, μία προηγμένη γκάμα μοντέλων με προχωρημένη αισθητική και ιδιαίτερη σχεδίαση.

Σχετικά με τους κινητήρες, αυτοί θα προέρχονται από την πλούσια σειρά των τετρακύλινδρων υπερτροφοδοτούμενων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων οι οποίοι χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους απόδοση και κατανάλωση καυσίμου. 

TAGS