Κάθε τόσο, ένα προϊόν, μία τεχνολογία, μία συσκευή εμφανίζεται …. και αλλάζει τα δεδομένα.

Όπως και το νέο Ford Mondeo, ένα αυτοκίνητο το οποίο σχεδιάστηκε για να ανεβάσει τις προσδοκίες σας και για να πιστέψετε ότι όλα είναι εφικτά.

Αυτό το εκπληκτικό και εκλεπτυσμένο νέο αυτοκίνητο θα ενισχύσει τη συνολική σας οδηγική εμπειρία. Και καταφθάνει εντός των επόμενων εβδομάδων.

Βεβαιωθείτε ότι ενημερώνεστε με όλα τα τελευταία νέα, τις αποκλειστικές πληροφορίες και εικόνες, ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Εγγραφείτε τώρα.

Ένα έργο σύγχρονης τέχνης

Από την κομψή, εντυπωσιακή και εκλεπτυσμένη εξωτερική εμφάνιση μέχρι το σαλόνι που συνδυάζει με δεξιοτεχνία την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, αυτό το Mondeo δε δέχεται κανένα συμβιβασμό.

Ένα πιο έξυπνο αυτοκίνητο, για τον πιο απαιτητικό οδηγό

Κάθε πτυχή του νέου Ford Mondeo θέτει ένα νέο πρότυπο στην τεχνολογία, στις επιδόσεις και στην ισχύ.

Οι Ford Dynamic LED προβολείς, για παράδειγμα, βοηθούν να βλέπετε στις στροφές διότι ακολουθούν την πορεία του δρόμου όταν στρίβετε το τιμόνι. Ένα προηγμένο σύστημα επικοινωνίας, Ford SYNC με οθόνη αφής MyFordTouch, προσφέρει απαράμιλλο έλεγχο των βασικών λειτουργιών μέσω φωνής και αφής. Και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Active Park Assist βοηθά στο παράλληλο και κάθετο παρκάρισμα … χωρίς κόπο.

Όσον αφορά στην ασφάλεια, τα οφέλη από τις ζώνες ασφαλείες και τους αερόσακους είναι διπλά χάρη στους ενσωματωμένους αερόσακους στις πίσω ζώνες ασφαλείας. Δεν είναι μόνο μία καινοτόμα λειτουργία, αλλά μία πρωτιά που προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα ασφαλείας στους πίσω επιβάτες.

TAGS