Στο Παρίσι το νέο 5θυρο MINI

Στο Παρίσι το νέο 5θυρο MINI

Ένα από τα μοντέλα που αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, είναι το νέο μέλος της οικογένειας MINI.

Η δεύτερη έκδοση αμαξώματος του νέου MINI προσφέρει δύο επιπλέον πόρτες και περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές – μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην 55χρονη ιστορία του, που το συγκεκριμένο μοντέλο εκπροσωπείται σε αυτή την κατηγορία με 5θυρη έκδοση. Με αυτό, η οικογένεια MINI θα απαριθμεί συνολικά οκτώ μέλη.

Το νεότερο λοιπόν, έχει μεταξόνιο μεγαλύτερο κατά 72 mm αυξάνοντας την ευρυχωρία των επιβατών και όχι μόνο. Ο χώρος επιβατών είναι τώρα περίπου 30% μεγαλύτερος από αυτόν του 3θυρου μοντέλου και φτάνει στα 278 lt. Επιπλέον, με την αναδίπλωση της πλάτης των διαιρούμενων (60:40) πίσω καθισμάτων ο χώρος επιβατών μπορεί να φτάσει τα 941 lt.

Λανσάρεται με έξι κινητήρες νέας γενιάς με τρεις ή τέσσερις κυλίνδρους και τεχνολογία MINI TwinPower Turbo που αποδίδουν από 95 έως 192 άλογα, με τις καταναλώσεις να κυμαίνονται από τα 3,5 έως τα 5.9 lt/100 km και τις εκπομπές ρύπων από τα 92 έως τα 136 g/km.

Πηγή: www.newsauto.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο