Η γκάμα της Harley-Davidson® για το 2015 προσφέρει ακόμα περισσότερη διάθεση για χιλιόμετρα στον ανοικτό δρόμο

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Project RUSHMORE, την παγκόσμια παρουσίαση του Street™ 750 και τον «ηλεκτρισμό» που προκάλεσε η αποκάλυψη του Project LiveWire™, η Harley-Davidson® κρατάει το γκάζι ανοικτό με την παρουσίαση της γκάμας του 2015.

Συνδυάζοντας την κορυφαία αεροδυναμική σχεδίαση, το ηχοσύστημα με εντυπωσιακή απόδοση και τα εξαιρετικά εργονομικά στοιχεία, η Harley-Davidson ενισχύει την ποικιλία δυνατοτήτων που προσφέρει και παρέχει στους μοτοσικλετιστές ακόμη περισσότερους τρόπους για να χαράξουν τη δική τους πορεία. Η ευρεία γκάμα για το 2015 αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρίας για προσφορά μοτοσικλετών με κορυφαία ποιότητα και μοναδικό στυλ, που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Παράλληλα, για να γιορτάσει την έλευση των νέων μοντέλων, η Harley-Davidson σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις Open House, στις 11-12 Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθούν στις αντιπροσωπείες της στην Αθήνα (Πειραιώς 187) και στη Θεσσαλονίκη (Μακεδονίας 10, Μενεμένη) για να γνωρίσετε από κοντά τις καινοτομίες του project RUSHMORE, καθώς και το συναρπαστικό Street 750®.