Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο κοστίζει η κατ΄ οίκον νοσηλεία του Μίκαελ Σουμάχερ, την οποία έχουν αναλάβει 15 ιατροί, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, κλπ.

Η μικρή κλινική που έχει δημιουργηθεί στη βίλα της οικογένειας Σουμάχερ κοστίζει μαζί με τα έξοδα προσωπικού περίπου 130.000 ευρώ τον μήνα. Για τη θεραπεία του Μίκαελ Σουμάχερ έχουν προσληφθεί 15 άτομα, κυρίως ιατρικό προσωπικό και φυσιοθεραπευτές. Η μεταφορά του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 από το νοσοκομείο στο σπίτι του έγινε και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς διευκολύνεται η ανάρρωση ενός ασθενή όπως ο Σουμάχερ, όταν βρίσκεται σε οικογενειακό, γνώριμο περιβάλλον.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα μετακομίσει και ο πατέρας του Μίκαελ Σουμάχερ, Ρολφ στην βίλα του γιου του. Η μετακόμιση θα γίνει περί τα τέλη της χρονιάς, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός διαμερίσματος, που προορίζεται για τον πατέρα, στο ισόγειο της πολυτελούς βίλας αξίας 45 εκατ. ευρώ στη λίμνη Λακ Λεμάν της Ελβετίας.

Τελευταία νέα για την κατάσταση του 45χρονου Γερμανού είχαμε από τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA, Ζαν Τοντ. Ο Γάλλος είχε επισκεφθεί πριν μερικές ημέρες τον Μίκαελ Σουμάχερ σπίτι του και μετά δήλωσε, ότι «ο Μίκαελ παλεύει», διαπίστωσε πρόοδο της υγείας του και εξέφρασε την ευχή να πάνε όλα καλά.