Ο Τότο Βολφ αποκάλυψε πως η Mercedes θα κρατήσει το ίδιο δίδυμο πιλότων και το 2015, καθώς και ότι τα «ασημί βέλη» θέλουν να τους προσφέρουν νέα συμβόλαια.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα είναι στη Mercedes το 2015, ενώ όλα δείχνουν ότι το ίδιο θα πράξει και ο Λιούις Χάμιλτον. Ωστόσο, τα «ασημί βέλη» έχουν στόχο να κρατήσουν τους δύο πιλότους και μετά από την επόμενη χρονιά, όπως αποκάλυψε ο Τότο Βολφ.

«Έχουμε συμβόλαιο και με τους δύο οδηγούς μας για το 2015 και θέλουμε να συνεχίσουμε με το τωρινό δίδυμο. Αυτό επειδή αμφότεροι είναι μέρος της επιτυχίας της ομάδας, ξέρουν πολύ καλά και σέβονται ο ένας τον άλλον.

Το να πάρουμε κάποιον άλλον θα μπορούσε να είναι επιβλαβές για την απόδοση της ομάδας. Γι' αυτό, η βασική μας προτεραιότητα είναι να συνεχίσουμε με τον Λιούις και τον Νίκο και μετά το 2015. Έχουμε συμφωνήσει με τον Λιούις να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα και να τον αφήσουμε ήσυχο.

Θέλουμε να του δώσουμε τις ίδιες πιθανότητες με τον Νίκο. Μέχρι το Άμπου Ντάμπι είμαστε δεσμευμένοι να μη μιλήσουμε σε κανέναν για τους όρους ή τα συμβόλαια», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής ομάδας.