Ενας νέος ιστότοπος «ταξιδεύει» τους φίλους της Alfa Romeo στην ιστορία της ιταλικής μάρκας και ξαναφέρνει στις μνήμες ορισμένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της!

Πολλοί αυτοκινητοκατασκευαστές θα ζήλευαν την ιστορία της Alfa Romeo. Η μάρκα με σήμα κατατεθέν το θρυλικό σλόγκαν «Cuore Sportivo» έχει αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα της στα μηχανοκίνητα αθλήματα. Ταυτόχρονα παρέμεινε –ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές της- συνώνυμο του ιταλικού τρόπου ζωής και της σπορ οδήγησης.

Για να μπορούν να μάθουν οι φίλοι της μάρκας περισσότερα γι' αυτήν την εξαιρετική ανθρώπινη και βιομηχανική ιστορία, δημιουργήθηκε ο ιστότοπος "Alfa Romeo Hall of Legends" ο οποίος επιτρέπει να θαυμάσουμε μέσα από ένα δυναμικό κι ελκυστικό περιβάλλον τα εκθέματα ανεκτίμητης αξίας της ιστορικής συλλογής της Alfa Romeo, καθώς επίσης να διαβάσουμε τα βιογραφικά των σχεδιαστών, μηχανικών, τεχνικών και οδηγών που συνέβαλαν στην αίγλη της μάρκας για περισσότερα από εκατό χρόνια.

Το "Hall of Legends" θα εμφανιστεί αρχικά στην Ιταλία και τη Γαλλία και αργότερα στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μακάρι να το δούμε σύντομα και στα ελληνικά!

TAGS