Το ανανεωμένο 500ράκι έρχεται με μικρές αλλαγές, νέα χρώματα και εκδόσεις κρατώντας όμως αναλλοίωτη τη ισχυρή προσωπικότητα που διαθέτει καθώς ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.

Tο ανανεωμένο 500 Cult έρχεται με νέα χρώματα όπως αυτό το old fashion, γαλακτερό-μέντα πράσινο αλλά και τις καινούργιες επενδύσεις στο εσωτερικό του. Η κλάσική ρετρό σχεδίαση παραμένει αλλά εμπρός στον οδηγό πλέον, βρίσκεται ο νέος ευανάγνωστος ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων με την οθόνη TFT των 7 ιντσών, συνδυάζοντας με μαγικό τρόπο τη ρετρό αισθητική με την μοντέρνα τεχνολογία. Ο πίνακας ανήκει στον βασικό εξοπλισμό στις εκδόσεις Cult και Sport και προαιρετικό στη έκδοση Lounge.

Ο πίνακας εκτός από τις συνηθισμένες πληροφορίες προσφέρει πληροφόρηση για το κινητό σου τηλεφώνο, τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης και φυσικά την κλίμακα eco index, που σε βοηθά να ρυθμίσεις τον τρόπο οδήγησης για την βέλτιστη δυνατή οικονομία.

Η έκδοση Cult είναι η κορυφαία έκδοση του Fiat 500 και περιλαμβάνει, 7 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο σαλόνι, ζάντες αλουμινίου, γυάλινη - μη ανοιγόμενη – ηλιοροφή, blue&Me, τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια Blue&Me, αυτόματο σύστημα κλιματισμού και αισθητήρες παρκαρίσματος.

TAGS