Το πρωτότυπο Prologue που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Λος Άντζελες κρύβει πολλά περισσότερα μυστικά από ότι δείχνει.

Τουλάχιστον, αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τις δηλώσεις του διευθυντή του τμήματος τεχνολογίας της Audi, του Prof. Dr. Ulrich Hackenberg, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως «…στα επόμενα χρόνια τα μοντέλα της εταιρίας θα υπάρχουν ακόμη λιγότερα χειριστήρια και διακόπτες στο εσωτερικό». Μάλιστα, συμπληρώνει πως στο μέλλον δεν θα υπάρχει κανένα από αυτά (χειριστήρια και διακόπτες) στο ταμπλό, καθώς τα πάντα θα ρυθμίζονται/ελέγχονται από οθόνες αφής και μέσα από φωνητικές εντολές.

Η εικόνα από το εσωτερικό που βλέπετε στην οθόνη σας, προέρχεται από το πρωτότυπο Prologue που παρουσιάστηκε στο Λος Άντζελες και όπως έχουμε γράψει προϊδεάζει για υπέρ-πολυτελή μοντέλα που θα ακολουθήσουν. Ο Hackenberg τονίζει πως η άποψη του ταμπλό θα υιοθετηθεί στα τοπ μοντέλα, ενώ ο φουλ ψηφιακός πίνακας οργάνων από το Audi TT με ενσωματωμένο το νέο σύστημα πολυμέσων MMI θα χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένα μοντέλα.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Automobile, ο ειδικός της Audi δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης. H Audi εξελίσσει και αυτή ένα σύνολο από πλήρως αυτοματοποιημένης κίνησης αλλά στις δοκιμές που έχουν κάνει έχουν διαπιστώσει πως στην διάρκεια της αυτόνομης οδήγησης οδηγός χρειάζεται έως και 10 δευτερόλεπτα για να αντιδράσει/αφυπνιστεί (να πιάσει το τιμόνι, να φρενάρει) σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης!

TAGS