Έναν θηλυκό πράκτορα έστειλε η Ferrari, για να κατασκοπεύσει τη Mercedes κατά το διήμερο των δοκιμών εξέλιξης που έγιναν μετά το Γκραν Πρι στο Άμπου Ντάμπι. 

Ωστόσο η κοπέλα δικαίωσε με τη συμπεριφορά της το ξανθό μαλλί της, αφού στήθηκε με μία θερμοκάμερα στην εξέδρα ακριβώς πάνω από τα πιτ της Mercedes φορώντας την φόρμα της ομάδας της Ferrari. Ξεχώριζε μάλιστα σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, αφού στεκόταν ολομόναχη και δεν έκανε καμία προσπάθεια, για να κρυφτεί. 

Η κατάσκοπος χρησιμοποιούσε μία θερμοκάμερα τύπου ‘’Infrec R300’’, ενώ από τη ζώνη της κρέμονταν και ακουστικά ασύρματης επικοινωνίας με τα πιτ.  Aπό τη θερμογραφία των μονοθέσιων της Mercedes, που κυριάρχησαν εφέτος στη Formula 1, θα μπορούσε για παράδειγμα να αναγνωρίσει η Ferrari τη διάταξη συγκεκριμένων μερών του κινητήρα τους. Οι μηχανικοί της γερμανικής ομάδας αντιλήφθηκαν βεβαίως την παρουσία της νεαρής κατασκόπου της Ferrari και δέκα λεπτά αργότερα έλαβε η αποστολή της άδοξο τέλος, όταν ανέβηκε ένα μέλος της Mercedes στην εξέδρα και της ζήτησε να σταματήσει τη βιντεοσκόπηση και να απομακρυνθεί άμεσα. Δημοσιογράφος της γερμανικής ‘’Bild’’ ρώτησε στη Ferrari, ποια ακριβώς ήταν η αποστολή της συνεργάτιδάς της και η ιταλική ομάδα απάντησε λακωνικά «τίποτα το ιδιαίτερο»! 

Θα έχει φάση το επόμενο πρωτάθλημα της Formula 1!