Οδηγός της Citroen θα είναι και το 2015 ο Μαντς Όστμπεργκ. Ο Νορβηγός έπεισε με την απόδοσή του τη φετινή χρονιά τη γαλλική ομάδα, η οποία αποφάσισε να τον διατηρήσει στο... ρόστερ της, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο Κρις Μικ.

Μάλιστα, ο Όστμπεργκ θα λάβει μέρος και στους 13 αγώνες της νέας σεζόν, όμως οι όποιοι βαθμοί του δε θα μετρήσουν για λογαριασμό της Citroen στην πρεμιέρα του Μόντε Κάρλο, αφού θα επιστρέψει ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ράλι, Σεμπαστιάν Λεμπ. «Με το DS3 WRC πρέπει απλά να προσαρμόσω το οδηγικό μου στιλ.

Η δουλειά μου με βοήθησε να ανακαλύψω νέες τεχνικές και με βοήθησαν να έχω πιο εύκολο έργο σε ορισμένες επιφάνειες και συνθήκες. Θα χρησιμοποιήσω αυτή την εμπειρία για να πάω ακόμα παραπέρα το 2015», δήλωσε ο Όστμπεργκ. «Στα 27 του χρόνια ο Μαντς Όστμπεργκ είναι τώρα από τους πιο έμπειρους οδηγούς στο WRC. Η πρώτη του σεζόν στο DS3 WRC μας επέτρεψε να αξιολογήσουμε τις δυνατότητές του.

Ο Μαντς είχε μερικές δυνατές εμφανίσεις, παρά το ότι ήταν άτυχος κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θα μπορέσει να χτίσει στην πρώτη του σεζόν με το DS3 WRC και στην αρχή του 2015 θα είναι ήδη εξοικειωμένος με την ομάδα και το αυτοκίνητο», ανέφερε το αφεντικό των Γάλλων, Ιβς Ματόν.