«Στείλαμε τη συμμετοχή για το Ράλι Μόντε Κάρλο. Θα τα ξαναπούμε στις Ειδικές Διαδρομές».

Με αυτό το ολιγόλογο σχόλιο επισημοποίησε ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ότι θα λάβει μέρος στο Ράλι Μόντε Κάρλο του 2015. Παραμένει ωστόσο προς το παρόν άγνωστο, σε πόσα ράλι θα συμμετάσχει του χρόνου ο Πολωνός και με τι αυτοκίνητο.

Οι συζητήσεις του πρώην πιλότου της Formula 1 με την ομάδα PH Sport (Citroen DS 3 WRC) κατέληξαν σε αδιέξοδο. Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Κούμπιτσα θα δώσει το παρόν στο Μόντε με την ιταλική ομάδα A-Style Team, που χρησιμοποιεί Ford Fiesta WRC.

Ο Πολωνός πανηγύρισε απανωτές επιτυχίες τις τελευταίες εβδομάδες με το A-Style Team. Αρχικά με τη νίκη του στο Monza Rally Show και ακολούθως με τον θρίαμβό του το τελευταίο Σαββατοκύριακο στον νυχτερινό αγώνα Memorial Bettega Night Sprint προς τιμή του αδικοχαμένου διεθνή Ιταλού ποδοσφαιριστή. Στο φινάλε του κυπέλλου Trofeo Bettega Celebrities επικράτησε μάλιστα ο Κούμπιτσα άνετα απέναντι στον Κεν Μπλοκ. Έτσι είναι πλέον ένας από τους συνολικά εννέα οδηγούς –μεταξύ των οποίων οι Κόλιν Μακ Ρέι και Μίκο Χίρβονεν, που έχουν κυριαρχήσει στο σύνολο του αγώνα Memorial Bettega.