Συνεχίζεται το «παιδομάζωμα» της Ferrari, η οποία συγκεντρώνει τον ανθό της Formula 1, προκειμένου να επανέλθει στην κορυφή. Τελευταίο απόκτημα της Scuderia είναι Τζοκ Κλίαρ, ο οποίος θα αντικαταστήσει σύμφωνα με τον Σέρτζιο Μαρκιόνε, τον πρόσφατα απολυμένο αρχιμηχανικό Πατ Φράι. Ο Κλίαρ ήταν μέχρι τώρα ο μηχανικός του Λιούις Χάμιλτον στην ομάδα της Mercedes.

Η ηγετική ομάδα της Ferrari προσπαθεί ωστόσο να κρατήσει τον πήχη χαμηλά για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο νέος διευθυντής της Scuderia, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, δήλωσε χαρακτηρστικά, ότι «δεν είμαι ο μάγος Μέρλιν. Πιστεύει στην ομαδική δουλειά και όχι στην ατομική επιτυχία του καθενός».

Όμως και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ferrari, Σέρτζιο Μαρκιόνε, εκτιμά ότι το 2015 θα είναι μία μεταβατική χρονιά για τα κόκκινα μονοθέσια, τον Φέτελ και τον Ραϊκόνεν. Ο Μαρκιόνε αποκάλυψε επίσης, ότι η εξέλιξη των νέων μονοθεσίων έχει καθυστερήσει και ότι θα είναι δύσκολη η αποστολή τους για το 2015. Σαν να λέει δηλαδή «μην περιμένετε και πολλά πράγματα του χρόνου»!