Ένα supercar για παιδιά έως πέντε ετών με προδιαγραφές Ferrari και Lamborghini έφτιαξαν οι Κορεάτες.

Το Broon F8 κοστίζει 1.000 δολάρια, προσφέρει τεχνολογία αιχμής σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό ντιζάιν, ενώ μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 14 χλμ./ώρα.

Για την ασφάλεια του οδηγού του προβλέπεται ένα σπορ κάθισμα μπάκετ με ζώνες ασφαλείας τεσσάρων σημείων, ενώ το supercar τσέπης διαθέτει σύστημα τετρακίνησης, που προσαρμόζεται στον τύπο του οδοστρώματος. Οι αναρτήσεις του Broon F8 είναι ρυθμιζόμενες με αμορτισέρ αερίου και με εξαιρετική απόσβεση των κραδασμών, ενώ το κορεάτικο μοντελάκι εφοδιάζεται με κανονικά ελαστικά.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ένα κιβώτιο ταχυτήτων και ένα σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής σε σχήμα τάμπλετ και συνδεσιμότητα για λειτουργικά συστήματα Android OS.

Οι πιτσιρικάδες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης, ‘’Comfort’’, ‘’Normal’’ και ‘’Dynamic’’, ενώ οι πενταλιέρες διαθέτουν και άλλες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα για να παίζουν οι λιλιπούτειοι οδηγοί ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Οι κατασκευαστές του μίνι supercar δεν άφησαν πάντως παραπονεμένους τους γονείς, αφού το παιδικό μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα μεγάλο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο, που το καθοδηγείς με τηλεχειριστήριο.